• Χώρα Σκοπέλου
  • Διαδρομές στη Σκόπελο

Διαδρομές στη χώρα της Σκοπέλου


Λίγο πιο πάνω από το λιμάνι της Χώρας βρίσκεται το Πηγαδάκι. Από το σημείο εκείνο ξεκινά μια υπέροχη διαδρομή στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης, που οδηγεί στο Ενετικό Κάστρο. Ανηφορίζοντας προς το κάστρο θα συναντήσεις μικρές γειτονιές με ανθισμένους κήπους και παραδοσιακά σπίτια που θα σε ενθουσιάσουν.

Κατηφορίζοντας στα πλατύσκαλα του νησιού και ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια θα ανακαλύψεις μικρά και μεγάλα εκκλησάκια, που φαίνεται ότι η θέση τους είναι ιδιαίτερα μελετημένη, αφού προσφέρουν μια απίστευτη θέα. Αν ξεχαστείς από το ονειρικό τοπίο και μπερδευτείς από τα σταυροδρόμια νομίζοντας ότι χάθηκες, απλά συνέχισε να κατεβαίνεις και κάπου εκεί θα συναντήσεις το λιμάνι.

Ακόμη μια ξεχωριστή διαδρομή είναι εκείνη που ξεκινά από την άκρη του λιμανιού. Από εκεί θα δεις την Παναγίτσα του Πύργου και θα συνεχίσεις προς τα επάνω για το κάστρο, διασχίζοντας τα όμορφα σοκάκια. Από την πλευρά αυτή θα συναντήσεις απότομους βράχους που θα σου ανοίξουν διάπλατα την είσοδο στο Αιγαίο.

Χώρα Σκοπέλου Διαδρομές στη Σκόπελο
Ξενοδοχεία ΣκοπέλουΞενοδοχεία Σκοπέλου Μουσεία ΣκοπέλουΜουσεία Χωριά ΣκοπέλουΧωριά Χώρα ΣκοπέλουΧώρα Παραλίες ΣκοπέλουΠαραλίες Εκκλησίες & Μοναστήρια ΣκοπέλουΕκκλησίες & Μοναστήρια Μνημεία ΣκοπέλουΜνημεία Αξιοθέατα ΣκοπέλουΑξιοθέατα Mamma MiaMamma Mia Καταδύσεις ΣκόπελοςΚαταδύσεις

Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Ξενοδοχεία

Επιλογή Γλώσσας

Ελληνικά English

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Code

Γίνετε μέλος

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα!

Αναζητήστε στην ιστοσελίδα

Επικοινωνία

Σκόπελος 370 03, Ν.Μαγνησίας, Ελλάδα

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία
Code

[*] απαιτούμενα πεδία. Πληκτρολογήστε των κωδικό (κλικ για ανανέωση)

Copyright © 2015-2024, Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου ::: web design: My Internet :::