• Σκόπελος Καταδύσεις
  • Καταδύσεις Μαθήματα
  • Κατάδυση στα Σπήλαια της Σκοπέλου
  • Κέντρο Καταδύσεων Σκοπέλου

Καταδύσεις στη Σκόπελο


Ο βυθός του νησιού κρύβει και αυτός με τη σειρά του απαράμιλλη ομορφιά καθώς και ένα αξιοθαύμαστο ναυάγιο. Απέναντι από τον παραθαλάσσιο οικισμό της Αλοννήσου τη Στενή Βάλα βρίσκεται το Ναυάγιο Περιστέρας, το οποίο πιθανότατα αποτελεί Αθηναϊκό εμπορικό πλοίο που βυθίστηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων γύρω στο 425 – 415 π.Χ. Όσοι βρεθούν εκεί με τις μάσκες τους για κατάδυση θα ενθουσιαστούν από το μαγικό θέαμα και τα μυστικά του βυθού. Επίσης αρκετές ζώνες του Εθνικού Πάρκου Βορείων Σποράδων, όπως εκείνη στη περιοχή Γιούρα, είναι ελεύθερες για κατάδυση καθώς και για κολύμβηση, δίνοντας την ευκαιρία παρακολούθησης σπάνιων ψαριών. Mε λίγη τύχη μπορεί να έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την Μεσογειακή Φώκια Monachus monachus, αφού στη περιοχή αυτή ζει και αναπαράγεται ο μεγαλύτερος στον κόσμο πληθυσμός της.

Η αυτόνομη κατάδυση (Scuba Diving) και το πρώτο Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου προστέθηκε το 2014 στις θαλάσσιες δραστηριότητες του νησιού. Δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από νέους ανθρώπους που αγαπούν τόσο το νησί της Σκοπέλου όσο και την αυτόνομη κατάδυση και έχουν σκοπό να προάγουν την εκπαίδευση καταδύσεων αναψυχής στην περιοχή, προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσα από θαλάσσιες δραστηριότητες και άλλες πρωτοβουλίες.

Το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου διαθέτει βάση τόσο στην νότια πλευρά του νησιού - παραλία Αντρίνες Adrina Beach Hotel στον Πάνορμο, όσο και στην βόρεια πλευρά στο λιμάνι της Σκοπέλου.


Το Καταδυτικό Κέντρο λειτουργεί κάθε χρόνο από αρχές Μαϊου μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Με δύο ταχύπλοα καταδυτικά σκάφη και ένα επαγγελματικό 4Χ4, οργανώνονται καταδυτικές εκδρομές από θάλασσα ή ξηρά, καλύπτοντας κάθε καταδυτική τοποθεσία γύρω από την Σκόπελο αλλά και άλλα απομακρυσμένα σημεία. Επίσης παρέχονται εκπαιδευτικά μαθήματα καταδύσεων μέχρι την πρώτη επαγγελματική βαθμίδα (Divemaster) καθώς και μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για αυτούς που θέλουν να μάθουν να καταδύονται με σωτό και ασφαλή τρόπο.

Σκόπελος Καταδύσεις Καταδύσεις Μαθήματα Κατάδυση στα Σπήλαια της Σκοπέλου Κέντρο Καταδύσεων Σκοπέλου
Ξενοδοχεία ΣκοπέλουΞενοδοχεία Σκοπέλου Μουσεία ΣκοπέλουΜουσεία Χωριά ΣκοπέλουΧωριά Χώρα ΣκοπέλουΧώρα Παραλίες ΣκοπέλουΠαραλίες Εκκλησίες & Μοναστήρια ΣκοπέλουΕκκλησίες & Μοναστήρια Μνημεία ΣκοπέλουΜνημεία Αξιοθέατα ΣκοπέλουΑξιοθέατα Mamma MiaMamma Mia Καταδύσεις ΣκόπελοςΚαταδύσεις

Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Ξενοδοχεία

Επιλογή Γλώσσας

Ελληνικά English

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Code

Γίνετε μέλος

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα!

Αναζητήστε στην ιστοσελίδα

Επικοινωνία

Σκόπελος 370 03, Ν.Μαγνησίας, Ελλάδα

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία
Code

[*] απαιτούμενα πεδία. Πληκτρολογήστε των κωδικό (κλικ για ανανέωση)

Copyright © 2015-2024, Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου ::: web design: My Internet :::