• Χάρτης Σκοπέλου
  • Σκόπελος Μετακίνηση
  • Μετακίνηση Σκόπελος

Μετακίνηση στη Σκόπελο


Δίπλα από το λιμάνι της χώρας βρίσκεται ο σταθμός των τοπικών λεοφωρείων. Οι διαδρομές και τα δρομολόγια τους είναι πολύ καλά οργανωμένα με συχνότητα και ενημερωτικούς πίνακες σε κάθε στάση. Όταν φτάνει κανείς στην αφετηρία θα αντικρίσει λεωφορεία με προορισμούς τη Γλώσσα και το Λουτράκι, εξυπηρετώντας όλα τα ενδιάμεσα χωριουδάκια του νησιού. Οι μετακινήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και με τα ταξί του νησιού.

Το οδικό δίκτυο του νησιού ενδείκνυται για τη μετακίνηση μέσω ιδιωτικού ή και ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Καλύπτει 35 χλμ. από τη χώρα μέχρι το Λουτράκι και υπάρχει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα μέρη του νησιού. Όσοι επισκέπτες επιλέξουν αυτό τον τρόπο μετακίνησης, δεν θα πρέπει να παραλείψουν το πέρασμα από τον εσωτερικό ορεινό δρόμο του νησιού που αποτελεί μια μοναδική πευκόφυτη διαδρομή με πανοραμική θέα.

Ξενοδοχεία ΣκοπέλουΞενοδοχεία Σκοπέλου Μουσεία ΣκοπέλουΜουσεία Χωριά ΣκοπέλουΧωριά Χώρα ΣκοπέλουΧώρα Παραλίες ΣκοπέλουΠαραλίες Εκκλησίες & Μοναστήρια ΣκοπέλουΕκκλησίες & Μοναστήρια Μνημεία ΣκοπέλουΜνημεία Αξιοθέατα ΣκοπέλουΑξιοθέατα Mamma MiaMamma Mia Καταδύσεις ΣκόπελοςΚαταδύσεις

Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Ξενοδοχεία

Επιλογή Γλώσσας

Ελληνικά English

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Code

Γίνετε μέλος

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα!

Αναζητήστε στην ιστοσελίδα

Επικοινωνία

Σκόπελος 370 03, Ν.Μαγνησίας, Ελλάδα

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία
Code

[*] απαιτούμενα πεδία. Πληκτρολογήστε των κωδικό (κλικ για ανανέωση)

Copyright © 2015-2024, Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου ::: web design: My Internet :::