• Νησί Σκόπελου
  • Σκόπελος θάλασσα
  • Σκόπελος εκκλησίες

Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου


Με πολύ κόπο, συντονισμένες προσπάθειες και αμέριστη προσφορά βοήθειας από μέλη και φίλους, η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει σε όλους την εγκατάσταση, ίδρυση και λειτουργία του ιστοτόπου της. Ο τελευταίος, όπως είναι ευνόητο, είναι απολύτως αναγκαίος πρώτα απ’ όλα για την προβολή του νησιού της Σκοπέλου και του τουριστικού της προϊόντος και ύστερα για την προβολή των μελών της Ένωσης.

Ο διαδικτυακός μας τόπος που τίθεται σε λειτουργία για πρώτη φορά αφενός μεν θα αποτελέσει αναγκαίο εργαλείο πληροφόρησης και επικοινωνίας, για όλα τα μέλη της Ένωσής μας, αφετέρου δε θα αποτελέσει το φόρουμ επικοινωνίας με τους επισκέπτες της Σκοπέλου, την τοπική κοινωνία του νησιού μας και της χώρας γενικότερα.

Τουρισμός, επικοινωνία, τεχνολογία και γρήγορη ροή πληροφοριών είναι οι πυλώνες που πρέπει να συντονίζονται, προκειμένου να επιτυγχάνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να αναδεικνύουμε τη μοναδικότητα του τουριστικού προϊόντος της Σκοπέλου.


Η γρήγορη τεχνολογία αυξάνει την ανάγκη για επικοινωνία και την παραγωγική ικανότητα του τουριστικού τομέα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολεμικής της ιστορίας, η Ελλάδα πρέπει να προωθήσει με κάθε τρόπο τη μοναδική και σημαντική πηγή εισοδήματος, δηλαδή τον τουρισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο διάλογος, η ανταλλαγή πληροφοριών και η συμμετοχή στον ψηφιακό κόσμο, συνιστούν βασικό άξονα των δραστηριοτήτων της Ένωσής μας. Επιπλέον, τα νέα τεχνολογικά μέσα επιτρέπουν εφαρμογές που διευκολύνουν τη λειτουργία της Ένωσής μας, χωρίς αγκυλώσεις, δαπάνες και καθυστέρηση.

Φιλοδοξούμε ο διαδικτυακός μας τόπος να αναπτύξει πρωταγωνιστική δράση, στην τουριστική κίνηση της Σκοπέλου και σας παρακαλώ για το λόγο αυτό να επικοινωνείτε συνεχώς μαζί μας για να μας μεταφέρετε τις απόψεις, προτάσεις, σκέψεις και ιδέες σας με την ακλόνητη πεποίθηση ότι θα τις αξιολογήσουμε με πολύ σεβασμό και σοβαρότητα.

Με θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν.

Για το Δ.Σ.
Μαίρη Διαμάντη


Τοπικοί ήρωες της Σκοπέλου


Το νησί μας

Ξενοδοχεία ΣκοπέλουΞενοδοχεία Σκοπέλου Μουσεία ΣκοπέλουΜουσεία Χωριά ΣκοπέλουΧωριά Χώρα ΣκοπέλουΧώρα Παραλίες ΣκοπέλουΠαραλίες Εκκλησίες & Μοναστήρια ΣκοπέλουΕκκλησίες & Μοναστήρια Μνημεία ΣκοπέλουΜνημεία Αξιοθέατα ΣκοπέλουΑξιοθέατα Mamma MiaMamma Mia Καταδύσεις ΣκόπελοςΚαταδύσεις

Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου

Ξενοδοχεία

Επιλογή Γλώσσας

Ελληνικά English

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Code

Γίνετε μέλος

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα!

Αναζητήστε στην ιστοσελίδα

Επικοινωνία

Σκόπελος 370 03, Ν.Μαγνησίας, Ελλάδα

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία
Code

[*] απαιτούμενα πεδία. Πληκτρολογήστε των κωδικό (κλικ για ανανέωση)

Copyright © 2015-2024, Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου ::: web design: My Internet :::